Contact SnowBrick
info(a)snowbrick.net

Ota yhteyttä
info(a)snowbrick.net

Häät

Miltä tuntuisi mennä naimisiin Lumikappelissa? Tai viettää hääyö arktisen tähtitaivaan alla, yhdessä oman puolison kanssa rakennetussa iGlussa? 

SnowBrick® tarjoaa mahdollisuuden viettää täysin erilaiset ja ikimuistettavat häät ja hääyön. Yö iGlussa oman kullan kanssa on kokemus jota et taatusti unohda.

Hääseremonia alkaa vihkiparin yhteistyöllä, rakentamalla oma iGlu hääyötä varten. Halutessa iGlun kattoon saa ikkunan, josta voi ihailla arktisen tähtitaivaan loistoa ja Napapiirin alla loimuavia revontulia. Kun iGlu on valmis, sinne sijataan lämmin häävuode. Vihkiminen suoritetaan holvimaisessa lumikappelissa, porontaljojen päällä. Hääruokailun voi järjestää Sine Cabin & Cateringin tiloissa.

Ikimuistoisen hääyön jälkeen nuoripari pääsee nauttimaan aamusaunan ihanasta lämmöstä.

Lisätilauksesta hääparilla ja häävierailla on mahdollisuus esimerkiksi husky- tai poroajeluun, moottorikelkkailuun tai vaikka avantouintiin.

Vihkimisseremonioita toimitetaan vain talvisin, joulukuun loppupuolelta alkean heti kun sää ja lumitilanne sallivat Lumikappelin rakentamisen. 

Tilaukset, varaukset ja tiedustelut mieluiten sähköpostitse osoitteeseen info@snowbrick.net tai puhelimitse + 358 440 377 171.