Contact SnowBrick
info(a)snowbrick.net

Ota yhteyttä
info(a)snowbrick.net

Pitopalvelu Sine Cabin & Catering

Sine Cabin & Catering sijaitsee Sinettän kylässä, vanhassa ja tunnelmallisessa 1800-luvun alussa rakennetussa hirsipirtissä.

 

snowbrick_talo_pp.jpg
 

Pirtin puolella on ruokailutilat noin 30 hengelle ja kammarin puolella löytyy vielä 10 paikkaa sekä mukava sohvanurkkaus. Terassilla on noin 40 hengen ice-baari, joka yhdistää talon vanhemman osan uuteen saunaosastoon. Puulämmitteinen, viihtyisä ja tunnelmallinen 10 hengen sauna tarjoaa mukavat löylyt.


snowbrick_talo_sisa_pp.jpg 
 

Sine Cabin & Cateringin tilat ovat oivallinen paikka pitää perhejuhlia ja kokouksia. Kesäisin ympäröivä luonto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden rentoutua, bongata lintuja ja alueella liikkuvia jäniksiä, peuroja, hirviä tai vaikka kokonaisen teeriperheen. Talvisin voi nauttia arktisen tähtitaivaan välkkeestä sekä napapiirin yllä loimuavista revontulista. 

Sine Cabin & Cateringin tilat ovat käytettävissä ympäri vuoden. Menu suunnitellaan aina tilauskohtaisesti, mutta suosittelemme riistakäristystä ja muusia puolukoilla ja suolakurkulla. Keittiöstämme löytyy 60-hengen astiasto.

Tarvittaessa asiakkaamme voivat vuokrata pelkän Sine Cabin & Cateringin tilan viikonlopuksi. Tilaukset, varaukset ja tiedustelut mieluiten sähköpostit osoitteeseen info(a)snowbrick.net tai puhelimitse + 358 440 377 171.